Gratulálunk, hogy megtetted az első lépést életed szerelméhez!

Örömmel segítünk megtalálni a tökéletes eljegyzési gyűrűt, amely szimbolizálja a szerelmet és az elkötelezettséget. Kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot elérhetőségeiddel, valamint az esetlegesen felmerülő kérdéseiddel.

14K GOLD, ROSE GOLD, WHITE GOLD

ELJEGYZÉSI GYŰRŰ

Fedezd fel a szerelem tökéletes szimbólumát 14 karátos arany, fehér arany, vagy rose arany eljegyzési gyűrűk gyönyörű kollekciójával.

KAPCSOLAT

14K GOLD, ROSE GOLD, WHITE GOLD

KARIKAGYŰRŰ

Ünnepelj az örök szerelem és odaadás szimbólumával. Fedezd fel lenyűgöző jegygyűrű és karikagyűrű kollekciónkat, és találd meg a tökéletes darabot, hogy stílusosan emlékezz meg az esküvőd napjáról.

KAPCSOLAT

ELJEGYZÉSI GYŰRŰK

A NIRIANA eljegyzési gyűrűk varázslatos világában a szerelmi történetek káprázatos ragyogásban és időtlen eleganciában elevenednek meg. Merülj el a részletekbe menő aprólékos gondossággal megmunkált, nyers ásvány ékszer eljegyzési gyűrű kollekciónkban, ahol minden egyes ékszer egy életre szóló szerelem ígéretét hordozza.

EGYEDI ELJEGYZÉSI GYŰRŰK
Egyedi gyűrűinket úgy terveztük, hogy abból kizárólag csak egy darab létezzen az egész világon. Természetes gyémántok, ragyogó csiszolatlan drágakövek és csillogó nemesfémek egyesülnek, hogy olyan egyedi ékszert hozzanak létre, amely éppoly egyedülálló, mint te magad vagy.

Minden ékszerünk, aprólékos, kézzel készített darab. A páratlan minőségnek köszönhetően nemesfémből készült eljegyzési és karikagyűrűink egy életen át viselhetőek.